جزء سوم از مصحف سیپاره قرآن به خط زین العابدین بن محمد کاتب شیرازی، در سال ۸۸۸ هجری قمری (۱۴۸۳ میلادی) نوشته شده و در کتابخانه چستربیتی با شماره Is.1502 نگهداری میشود. این نسخه به عنوان یکی از آثار برجسته کتابت در شیراز، بهویژه در دوره حکومت آققویونلوها، محسوب میشود. زینالعابدین، که همچنین قرآن کامل را در سال ۸۷۶ هجری قمری نوشته، در همان ایام جزء سوم این مصحف را برای پسر اوزون حسن (یعقوب بیگ بن اوزون حسن) کتابت کرده است. او از سه قلم «محقق»، «نسخ» و «ثلث» در کتابت این اثر استفاده کرده و در هر صفحه دو سطر بالایی و پایینی را با قلم محقق و مرکب سیاه و سطر وسط را با قلم ثلث و رنگ زریـن نگاشته است.
نسخه شامل ۲۴ برگ با ابعاد ۳۹۳ در ۳۰۷ در ۲۳ میلیمتر است و صفحات ابتدایی آن با تذهیبهای زیبا همراه با رنگ لاجوردی زینت داده شده است. در صفحه اول، عنوان «الجزء الثالث» و در صفحه مقابل، عبارت «من اجزاء ثاثین» با قلم زریـن نوشته شده است.
همچنین، در کتیبه پایینی صفحه اول، آیه «لا یَمَسَّه الا المُطَّهرون» (آیه ۷۹ از سوره واقعه) و در صفحه روبرو، آیه «تنزیلٌ مِن ربَّ العالمین» (آیه ۸۰ از سوره واقعه) به شکل زرین کتابت شده است. این نسخه در صفحه آخر شامل تصدیق کامل قرآن، تاریخ و رقم کتابت میباشد و به دلیل استفاده از قلمهای ششگانۀ خوشنویسی، از نظر هنری ارزشمند است.